Saturday, December 12, 2009

2009 - 2010

18 hari lagi,tahun 2009 akan melabuhkan tirainya. Bila aku renung-renung dan recall balik sepanjang tahun 2009 ni, banyak betul kenangan. Hahahahaha..kenangan saja yang banyak. Tapi pencapaiannya ntah mana. Buruk betul! hahahhahhaha..
Ya..banyak betul kejadian sedih,happy dan yang tidak di sangka-sangka pun banyak yang jadi d tahun 2009..hehehhehe..hanya aku saja yang tahu...

Tapi best..sangat best. Macam akhir-akhir ni..ramai pula kawan-kawan lama berjejak kasih kembali. Macam-macam cerita yang aku dengar. Ada pula tu..bila sudah berjejak kasih macam ni..ambil lah peluang pula meluahkan perasaan..hahahhaha..perasaaan dulu-dulu kunun..yang tidak terucap. Sebab dulu tidak hensem..sekarang sudah rasa hensem dan berkeyakinana..hahahhaha..lawak.

Tapi sekurang-kurangnya dia berani meluahkan apa yang ada dalam hati dia. Alah bila kita rasa sunyi..dan jumpa pula kawan-kawan lama, macam-macam lah perasaan lama yang terluah.

Tahun 2010 bakal tiba. Tidak ada apa-apa yang aku harap kan di tahun 2010 ni..cuma mahu hidup yang lebih baik. Dan peruntukan kebahagian untuk aku tu bertambah sedikit. Dan semestinya NAIK GAJI!!! itu penting..


No comments:

Post a Comment